Käytiin tänään sitten sen mun kaverin ja sen koiran kanssa koirapuistossa. Ei ollu oikein kivaa, ku siellä oli 3 isoa koiraa jo valmiiksi siellä puistossa ja ne vaan riehu. Molemmilla meijän koirilla pelotti ja se niitten koirien omistaja ei mun mielestä saanu kunnolla kuria niihin koiriin. Tai kyllähän ne silleesti totteli, mutta ku näki että meidän koirat pelkäsi ja näin, ni ois se voinu viedä koirasa vähä kauemmas. Ku me mentiin kauemmaksi, niin ne vaan seurasi meitä... No mennään huomenna uudestaan kokeilemaan paremmalla onnella, jos siellä ei ois ketään... Oli kyllä ei niin kiva kattoa ku se niitten isojen koirien omistaja, käytti väkivaltaa niihin koiriin. Rettuutti vaan ku ne ei totellu ja koirat vinku ku niillä kävi kipeetä. Ite yritän kyllä viimeseen asti olla käymättä käsiksi koiraan.

No sen jälkeen sitten mentiin käymään mun toisen kaverin luona kylässä. Siellä Kessu oli ihan hienosti, siellä on reilu puoli vuotias vauva, ni piti tietty olla vähä varuillaan ja Kessu olikin alussa hihnassa kiinni ku se vauva oli siellä lattialla, myöhemmin pidin sitä sitten pannasta jos vauva meni lattialle, mutta se oli kuumeessa, ni oli siellä toisessa huoneessa aika paljon ja sohvalla.

Sitten käytiin kaupassa ja Kessu jäi luonnollisesti autoon. Ja ku tultiin ni siellä se vaan makoili! Oli tosi hienoa nähä sen olevan niin nätisti autossa, ku kaverin edesmennyt koira aina vaan haukku ku jäi autoon ja jos oli sen kanssaki siellä autossa. Mutta ainaki nyt Kessu oli hienosti, mikä voi tietty johtua siitäki ku se on nyt aika väsynyt. Heti ku päästiin kotiin niin alkoi taas levähtämään :)

-tiina-