Juu, viikonloppuna ollaan kyllä oltu liikenteessä. Heti perjantaina mentiin mun kotiin maalle. Illalla päätettiin lähteä käymään mökillä grillaamassa, sinne ku ei talvella pääse. Tie oli vielä niin pehmeässä kunnossa, että auto piti jättää tienvarteen ja käveltiin sitten mökille, jotain alle 2 km. Kessu sai juosta vapaana ja Mikko heitteli sille keppejä. Kessun pisin lenkki ikinä! Juoksi kyllä varmaan 4 kilometriä, ku juoksenteli niitten keppien perässä :) Mutta oli kivaa. Järvessä oli vielä jäät ja käytiin siellä niitten päällä hyppimässä kanssa. Illalla Kessu oli väsyny ja nukku hyvin :)

 

Seuraavana päivänä sitten käytiin kävelyllä yhellä hiekkatiellä, sielläki Kessu sai juosta ihan vapaasti. Nähtiin teeri, kuukkeli ja SAMMAKKO! Siinä se sammakko vaan lumella hyppeli. Kessu otti sen suuhun, mutta ei sitten etes purassu kunnolla, jätti sen sinne rauhaan <3

Illalla siinä tuli sitten mun isosisko ja sen poikakaveri kanssa sinne kotiin. Kessu ei ollu siskoni nähny ku kerran aikasemmin ja sitä sen poikakaveria ei ikinä ennen. Hyvin otti vastaan :) Touhuiltiin päivä siinä ulkona ja sisällä kaikenlaista.

Nyt ollaan sitten kotiuduttu jo kaupunkiin, mutta oli Kessulla sen verran vilkas viikonloppu, että nukkuu aika paljo. Äsken käytiin lenkillä ja ihan ok:sti kulki hihnassaki. Jalkapalloilijoitten luokse vähän kyllä veti, mutta muuten ihan hyvin :)

 

-tiina-