Meillä oli viikonloppuna kevään ensimmäiset grillibileet. Kessu oli tietty mukana. Ihmisiä oli aika paljon, yli 10 meitä siellä. Mutta ihan suht hienosti Kessu siellä oli. Joskus saatto vähä haukkua, jos tuli uus ihminen vastaan, tai sellainen jonka oli kyllä jo nähnyt mutta unohtanut :) Siellä se juoksenteli irti, koska oltiin tuolla korvessa, niin ei ollu ainakaan autoista vaaraa.

Illalla alko sitten musiikki soimaan sen verran isolla, että vietiin Kessu nukkumaan ja mentiin sitten itekkin ajoissa, vaikka muut jäi vielä juhlimaan. :)

Seuraavana päivänä mentiin sitten mun kotiin, joka on myös korvessa, ihan muutaman kilometrin päässä bilepaikasta :) Siellä leikittiin frisbeellä (miten se kirjotetaankaan) ja vesi-ilmapalloilla :) Kessu vaan rupesi aina syömään niitä pallon jämiä, ku ne meni rikki, niin sai sitten tunkea sormet suuhun ja kaivella ne jämät sieltä... Mutta oli kyllä kivaa, juoksenneltiin vaan pitkin pihoja :D Oli niin lämmintäki, ettei takkia tarvinnu. Illalla nukutti sitten koiruudella hyvin :)


-tiina-